Varmrätter…

Fisk
-Ugnstekt lax med sparris, kokt potatis och örtsås 145:-
-Grillad laxkotlett med kräftrisotto, chilisaffranscremé och ångad sparris 155:-
-Stekt rödingfilé med krossade rotsaker och mandelpotatis 165:-
-Halstrad marulk med mandelpotatispuré, vitvinsbräserad fänkål och brynt dillsmör 195:-

Fågel
-Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis och het tomatsalsa 140:-
-Tandoori bräserad kycklingklubba med chiliaioli och timjanbakad tomat
serveras med fransk potatis sallad 155:-
-Roséstekt ankbröst med rosmarinpotatis och apelsin- och fikonmarmelad
samt en balsamicoreduktion 175:-
-Grillad majskyckling med säsongens primörer och citronsmörsås 180:-

Vilt
-Vitlöksmarinerad lammentrecôte med rostad kulpotatis, canderad rödlök och sherrysky 185:-
-Hjortytterfilé med potatiskaka, smörad kantarellsås och lingonchutney 230:-

Fläsk
-Helstekt kotlettrad med klyftpotatis och tzatsiki 145:-
-Helstekt fläskfilé med rostad potatis, bearnaise och smörstekta sockerärter 155:-
-Helstekt fläskfilé med rostade rotsaker och potatisgratäng 155:-
-Fläskfilémedaljonger med smörad kantarellsås och potatisrulle
smaksatt med bacon och västerbottenost 165:-

Nöt
-Halstrad ryggbiff med rostade rotfukter samt rostad vitlökssky 195:-
-Grillad entrecôte med bakad potatis samt västerbottencréme och grönsallad 215:-
-Grillad entrecôte med ört- och honungsrostade rotfrukter, grilltomat och choronsås 215:-
-Helstekt oxfilé med sauterade bönor, rödvinsreduktion och mandelpotatispuré smaksatt med tryffel 235:-
-Oxfilé Tournedo med en potatisstubbe på bacon och västerbottenost, smörad madeirasky
och blancherade haricôte verte 245:-

Husman
-Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor rårörda lingon och potatismos 110:-
-Panerad fläskschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor och skysås 110:-
-Panerad kalvschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor och skysås 140:-
-Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis 95:-
-Lasagne med riven parmesan 85:-
-Pytt i panna med äggula och rödbetor 75:-
-Laxpudding med skirat smör 85:-
-Rimmad lax och dillstuvad potatis 110:-
-Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon 85:-
-Boeuf Bourguignon och potatismos 100:-
-Herrgårdskyckling med ris 85:-

Grillning
Grillning: ”Grisgrillning”
Saltad och lättrökt gris som steks på stort stekbord
Stekt kulpotatis eller potatissallad serveras med en orientdressing
Mixad grönsallad, smör och bröd (grisgrillare ingår) 165:-

Grillbuffé på kolgrill
Välj minst 3 rätter:
Marinerade fläskfilémedaljonger 35:-
Chilimarinerad kyckling 30:-
Grillbiff 43:-
Marinerad kotlettrad 33:-
Spareribs (tunna revben) 40:-
Fisk i foliepaket (fisk, purjo, vittvin, smör och kryddor) 37:-
Vegetariskt spett 28:-

Välj minst 2 tillbehör:
Tzatziki 24:-
Aioli 20:-
BBQ-sås 22:-
Bearnaise 30:-
Tomatsalsa 22:-

Välj minst 1 tillbehör:
Potatissallad, klar på färskpotatis 25:-
Potatissallad, krämig 26:-
Kokt färskpotatis 20:-
Bakad potatis med kryddsmör eller vitlökssmör 25:-
Potatisgratäng 32:-
Pastasallad 25:-

Välj minst 1 tillbehör:
Coleslaw 23:-
Mixad grönsallad 15:-
Grillade majskolvar 22:-
Tomat och rödlöksallad 20:-
Qous Qous sallad 22:-

Bröd och smör ingår

Spettbuffé 1 på kolgrill
2 marinerade spett / person
Ett med fläskfilé, lök och paprika
Ett med bacon, bratwurst och paprika
Bakpotatis med kryddsmör, BBQ-sås och mixad grönsallad
Bröd och smör 175:-

Spettbuffé 2 på kolgrill
2 marinerade spett / person
Ett med oxfilé, lök och paprika
Ett med bacon, bratwurst och paprika
Bakpotatis med kryddsmör, BBQ-sås och mixad grönsallad
Bröd och smör 195:-

Grillbuffé favoriten
Marinerade fläskfilémedaljonger
Chilimarinerad kyckling
Spareribs (tunna revben)
Fisk i foliepaket (fisk, purjo, vittvin, smör och kryddor)
Bakad potatis med kryddsmör eller vitlökssmör
Tzatziki
BBQ-sås
Grillade majskolvar
Bröd och smör (235:-) /pers. 195:-

Grillmeny, barn
Korv med bröd 15:-
Korv och köttbullespett 30:-
Hamburgare med tillbehör 50:-

Vickning
Jansson med hårt bröd och folköl 45:-
Korv med bröd och tillbehör 25:-

Gällande moms 12% tillkommer på alla priser